Summerburst Bokat!!

Jag har äntligen lyckats säkra min plats till årets upplaga av Sumerburst efter att äntligen ha fått min ledighet beviljad av jobbet, so freaking awesome!! Det kommer bli så grymt att få inviga sommaren till skönt musik från bland annat David Guetta och Alesso under 2 dagar fylld med bästa sällskapet, vackert väder (håller vi tummarna för ^^), goda drinkar, massa skratt, glädje och dans. Den bästa starten av sommaren som man kan få 🙂 Längtar ihjäl mig och snart är det bara 1 månad kvar, iihh det ska bli så kul 😀
Nu återstår det bara en fråga som man ställer sig varje år när det är dags för Summerburst, vad ska man ha på sig? Haha 😀
Ska ni gå på festivalen i år? Är ni lika taggade som jag? 😀
DSCN0345 (Copy)

DSCN0347 (Copy)

DSCN0386 (Copy)

DSCN0409 (Copy)

DSCN0422 (Copy)