Lite Besviken

God morgon!
Jag struntade i morgonträningen idag igen, hade väskan packad och hade ställt in mig på att följa med älsklingen in till stan nu på morgonen för att för en gång skull komma igång och ta tag i träningen. Men nope, jag var för trött för att komma upp. Det gör mig besviken på mig själv. Jag vill ju träna, jag vill komma igång igen, jag vill tillbaka till den starka och pigga kroppen jag hade för 6 månader sen men varför är det så svårt för mig att börja? Jag älskar ju att träna och att stå där bland alla vikter och löpband och känna musklerna skaka av utmattning, men just nu har jag svårt att komma igång. Varför? Jag känner att min vilja är där, jag vill ju och jag vet vad för resultat jag kommer få av allt slit, så jag vet att jag vill börja men jag tror att min lathet som började där kring december fortfarande håller i sig. Därför tror jag att jag behöver en rejäl spark i baken, jag behöver faktiskt ett bootcamp. Jag behöver betala för något (inte som ett månadskort utan som i ett visst antal träningspass så jag inte vill kasta pengar i sjön) så att jag har en extra morot att ta mig iväg. En extra push. En riktigt stor push. Jag ska verkligen kika runt på det, hitta något som är riktigt bra och som ger mig de verktygen jag behöver för att börja.
Jag tror att alla kan behöva en push med träningen ibland oavsett om man är en van tränare eller nybörjare. Man hamnar ibland i sina svackor, i en lathet där man blir så bekväm men ändå vill börja igen. Hitta era knep, vad är det ni behöver för att börja, vad är era push. Är det att ha en träningskompis, är det att gå till gymmet direkt efter jobbet eller är det att ha en pt som pushar dig att orka one more rep? Alla är olika och behöver olika hjälpmedel för att sätta igång, därför behöver mitt sätt att bli pushad på inte vara samma push för er 🙂
20160504_082933(0)