Obsessed

Jag har verkligen fått ett beroende för underkläder nu i samband med det nya jobbet på Hunkemöller, är så mycket fint som vi får in hela tiden. Alla färger, stilar, modeller och kombinationer som gör det så svårt att hålla ha-begäret i styr samt plånboken kvar i väskan. Not good, meeen jag tycker att man ska unna sig nya underkläder oftare än vad man gör då sina härliga ladyparts förtjänar många fina bhar att variera mellan så att man känner sig riktigt snygg under oavsett vad man har på sig för kläder eller för det specifika tillfället 🙂 Den här gången så blev den en härligt rosa skönhet med ett par matchande trosor till, tror denna kommer bli riktigt snygg att ha på sig nu när värmen har satt igång och man vill ha en härlig färg på sig som gör en så glad 😀
DSCN2235

DSCN2234

DSCN2236

DSCN2237