Måste Ta Tag I Det!!

Hej hej ^^
Min morgon började inte direkt som jag hade tänkt, jag ville så himla gärna följa med älsklingen in till stan på morgonen så att jag kunde få träna innan jobbet för att äntligen komma igång igen. Jag hade tom varit så duktig och packat träningsväskan igår innan jag lade mig men när älsklingens larm ringde imorse så var jag så trött att jag inte orkade ta mig upp. Jag vet från tidigare att har jag väl tagit mig upp ur sängen så kommer jag piggna till men imorse så hade jag inte den kraften i mig. Blev lite besviken på mig själv faktiskt, ville så gärna träna idag och se denna måndag som min nystart med träningen men jag får ta nya tag imorgon eller på onsdag. För jag måste verkligen komma igång, gillar verkligen inte det jag ser i spegeln och det jobbigaste är ju att många av mina kläder har blivit för små, i alla fall vid armarna. Det gör mig ledsen, kanske mer arg då jag låtit det gå ca 6 månader sen jag började slarva med träningen, så jag måste ta tag i det. Jag får struna i om jag känner mig trött, vill jag något så får jag kämpa för det och känna den tuffa perioden nu i början innan jag har kommit in i rutinen igen. Allt handlar om att bita i det sura äpplet och ta sig igenom den jobbiga början av något för att sedan ta sig ut på andra sidan mycket starkare. Man måste alltid börja, annars kommer det aldrig bli bättre!
Idag blir det jobb till stängning för min del men lite senare idag så kommer min tävling tillsammans med gravyrbutiken dyka upp, det vill ni inte missa 🙂
DSCN2223