1 Maj

Glad 1 maj fina läsare! Känns ju helt fantastiskt att maj äntligen har börjat och att våren följde med i detta månadsskifte, då kanske det är dags för mig att hänga upp vinterjackan för denna säsong (envisas ju med att fortfarande ta på den då det blir lite kyligare när jag går hem från jobbet) och inviga min nya vårjacka och andra härliga våraccessoarer – som sneakers och solglasögon 🙂
Hade ni en bra valborg igår? Vad hittade ni på för något? 🙂 Jag hade en bra valborg, lugn men trevlig och rolig tillsammans med Ava och några av hennes vänner som jag åkte direkt till efter jag slutat jobbet. Tanken var att bara stanna ca 2 timmar då jag var så trött men när jag väl var där så var det så trevligt att jag stannade till 12 innan jag kände att det var dags att åka hem för att ladda batterierna inför dagens jobb 🙂 Hur hade ni det igår? 🙂
20160501_125129-1