Glad Valborg!

Hej på er och glad valborg 🙂 Vad för skojigt ska ni hitta på idag? Blir det att kolla in en majbrasa, festa till det rejält, umgås med sina nära och kära eller helt enkelt inte göra någonting? 🙂 tell me, jag vill veta! Oavsett vad ni ska hitta på så kan man ju inte bli annat än glad när man såg en massa glada studenter igår som hade sin mösspåtagning, höra klirret innefrån alla systemetpåsarna, höra skratten, glädjen och känna att solen äntligen har gjort en liten comeback idag (även fast den verkar försvinna nu igen 🙁 ). För min del så bli det jobb idag fram tills kl 19 men efter det så blir det ett litet valborgsfirande ändå för min del då jag ska möta upp Ava för att ha en chillkväll hos hennes kompis, kommer bli trevligt 🙂
Men vad ska ni hitta på idag då? Kom ihåg att ta det lugnt med drickandet och ta hand om varandra <3