Glad Valborg!

Hej pĂ„ er och glad valborg 🙂 Vad för skojigt ska ni hitta pĂ„ idag? Blir det att kolla in en majbrasa, festa till det rejĂ€lt, umgĂ„s med sina nĂ€ra och kĂ€ra eller helt enkelt inte göra nĂ„gonting? 🙂 tell me, jag vill veta! Oavsett vad ni ska hitta pĂ„ sĂ„ kan man ju inte bli annat Ă€n glad nĂ€r man sĂ„g en massa glada studenter igĂ„r som hade sin mösspĂ„tagning, höra klirret innefrĂ„n alla systemetpĂ„sarna, höra skratten, glĂ€djen och kĂ€nna att solen Ă€ntligen har gjort en liten comeback idag (Ă€ven fast den verkar försvinna nu igen 🙁 ). För min del sĂ„ bli det jobb idag fram tills kl 19 men efter det sĂ„ blir det ett litet valborgsfirande Ă€ndĂ„ för min del dĂ„ jag ska möta upp Ava för att ha en chillkvĂ€ll hos hennes kompis, kommer bli trevligt 🙂
Men vad ska ni hitta pÄ idag dÄ? Kom ihÄg att ta det lugnt med drickandet och ta hand om varandra <3

/ Emilia

You may also like