Stay Tuned

Hellå där ^^
Är allt bra med er denna soliga fredag? 🙂 Jag känner mig trött som vanligt då det har blivit mycket jobb på sistone, men som är så kul då man utvecklas hela tiden ^^ Tänk att det redan har gått mer än 1 månad sen jag började på Hunkemöller, tiden går fort när man har roligt 🙂
Men jag håller även på och förbereder en rolig tävling till er i samarbete med gravyrbutiken som jag tänkte lägga upp för er lagom till början på maj nästa vecka. Det låter som en grym start på månaden och en grym start på våren som kanske börjar sätta igång på riktigt nu när man ser knotten blomma på träden 🙂 Det ni i alla fall kommer att tävla om är en antingen en perfekt personlig present att ge bort eller en personlig present till dig själv, möjligheterna är oändliga 🙂 So stay tuned, någongång på måndag så kommer tävlingsinlägget dyka upp här på bloggen och det vill ni inte missa!!
Men nu blir det jobb för min del, ha en fantastisk fredag älskade läsare! Ut och ät glass i solen, skratta, le mycket, ta ett glas rose på en uteservering och njut av det som gör dig glad och lycklig <3 DSCN2202