Bright Colors

Är verkligen helnöjd över min shopping, mycet ljusa färger som kommer passa utmärkt tills våren och sommaren sätter fart, även om den faktiskt känns väldigt långt borta. Hallå, vad hände med värmen och solen liksom? Går fortfarande i min vinterjacka och det är snart maj? Så typiskt Sverige alltså haha ^^
Anywhooo, nu ska jag inte snacka om vädret utan jag ska visa er mina senaste inköp från i onsdags. En rolig grej med mig är att tidigare innan jag fick min första lön från jobbet när jag inte hade så mycket pengar så hittade jag jättemycket fint jag ville ha men så fort jag får pengar på kontot så hittar jag ingenting haha Jag vet inte varför, shoppingironi säkert men jag tror det beror på att när jag väl får pengar så blir jag mer kräsen över vad jag vill köpa så jag bara köper sånt som jag vet att jag behöver och kommer använda. Oavsett hur snyggt plagget än må vara 🙂
Så det blev en klassisk men superskön vit blus (som jag redan har köpt i en ljusorange och svart färg, vill ha den i ljusblått också) som är ett måste i varje kvinnas garderob, det blev ett par snygga beiga mockainspirerande ballerianskor som kommer bli ursnygga nu till sommaren, en absolut måste t-shirt där det står Born In The 90ts (jag kunde inte låta bli ^^), en bok, min kalender samt min trenchcoat som jag får visa er i ett annat inlägg. Lyckades inte få en bra bild på den som gör den rättvisa 🙂
DSCN2198

DSCN2197

DSCN2199