Pink Calender

Är så glad att jag äntligen tog tag i saken och köpte mig en helt ny kalender att fylla med alla mina jobbtider, träningstider, fester, events, födelsedagar samt lite business med bloggen och min iďė. Grymt 🙂 Ordning och reda är A och O när det kommer till struktur och någon form av kontroll över livet, så en kalender för mig är ett måsta så jag har stenkoll!
Men vad tror ni jag upptäcker när jag väl kommer hem? Jo, kalenderns dagsräkning börjar inte förrens i mitten på juni…. 🙁 vad är det för vits att göra en kalender för 2016-2017 om man inte ens väljer att inkludera hela 2016 från starten av året. Det tycker jag är mycket märkligt för nu kan jag ändå inte använda min kalender förrens juni haha sån fail ^^ men men what to do, får se om jag orkar byta den, fin är den i alla fall, sådär självsäkert och coolt rosa. Här är jag färg och jag ska göra grym business! 😀
DSCN2192

DSCN2194

DSCN2193