Bra Shoppingdag

Hej!
Hade en väldigt mysig dag på stan igår tillsammans med mamma där jag faktiskt hade min första riktiga shoppingrunda på kanske 6 månader. Då kan ni nog tänker er hur mycket jag har längtat efter att få bära runt på påsar med en massa nytt att ta hem 🙂 Haha länge ^^ Mitt mål för dagen var att dels hitta en tunn trenchcoat och ett par svarta jeans, jag hittade det förstnämnda på H&M av en ren slump då en lång snygg beige trenchcoat hängde helt själv bland en massa toppar och den fick mig på fall så fort jag provade den. Att jara hitta ett exemplar, rätt färg och rätt storlek känns verkligen som att det var meant to be 🙂 Det blev även lite toppar, ett par snygga beiga ballerinas, en kalender och en bok som fick följa med hem. Jeansen däremot är fortfarande ett besvärligt projekt, hittar inga som känns bra 🙁
Fyllde på med lite energi på Espresso House där jag faktiskt tyckte att både Chai Latten och kladdkakan jag åt till var otroligt söta, lite för söta för att det skulle vara gott, det kändes så sliskigt. Men är så nöjd över min shopping, ska visa er allt imorgon för nu blirbdet jobb till stängning för min del 🙂 Ha en toppendag idag, det är ni värda <3 DSCN2182

DSCN2191

DSCN2183

received_1068306706562703