Day Off

Hej mina fina läsare ^^
Efter 7 intensiva men roliga arbetsdagar så har jag äntligen en välförtjänt ledig dag som ska spenderas på bästa sätt – en mamma/dotter dag på stan där det förhoppningsvis kommer bli en del shopping (lönen kom ju i måndags, yeey ^^) 😀 Var även så skönt att sova ut idag, var så jädrans trött efter dessa dagar att jag gick på reservenergi där mot slutet av arbetspasset igår haha Det är ändå ganska fascinerade att när energin känns helt uttömd och man känner sig så trött, så lyckas kroppen ändå hitta en reservtank som gör att man orkar med någon extra dag till, kroppen är helt fantastisk 🙂 Men idag kunde jag vakna utan något ljud från något alarm och inte heller en specifik tid att passa utan bara sova tills huvudet och kroppen vaknar av sig själv, så underbart 😀
Nej hörrni, jag är specifikt på jakt efter en sån tunn trenchcoat i antingen färgen grå eller beige som skulle bli såååå perfekt till vårvärmen som förhoppningsvis kommer tillbaka, ett par perfekt stretchiga svarta jeans som jag aldrig lyckas hitta då alla bra jag köper tas ut ur sortimenten (whyyyy??) och såklart en massa härliga toppar och blusar i underbara färger, så jag känner att det börjar bli dags för mig att röra mig in mot stan så att jag har mycket tid därinne med mamma 🙂
Vad för fantastiskt ska ni hitta på idag? 🙂 Fyll dagen med glädje och skratt, så kommer ni märka hur mycket det påverkar hela ens dag <3 DSCN2169

DSCN2160