Thank God It’s Monday

Hej på er!
Nu tycker jag att vi börjar denna måndag med en riktigt power energi, med massa positivitet och styrka så att denna måndag blir mer än fantastisk 😀 Låter inte det helt underbart, bara ställ in er hjärna på att detta kommer bli en amazing måndag så lovar jag er att det kommer bli det. Allt sitter nämligen i huvudet på er, det är ni som bestämmer hur dagens humör kommer bli, ni har väl hört uttrycket ”fake it til you make it”? Det uttrycket kan man säga även funkar för ens inställning till sig själv och saker man ska göra, känner ni er inte så taggade på att se måndagen som en enda stor glädjedag så lura er själva. Lura hjärnan till att tro att det kommer bli en helt fantastisk dag, tro det eller ej men då kommer dagen bli mer fantastisk än om ni inte lurade er själva 🙂 Är inte det fascinerande? Det är du som styr dina tankar, din inställning, så styr tankarna för denna måndag rätt och det kommer bli en bra dag för er <3 20160425_111819-1