Belöningar

Hej hej ^^
Så underbart med söndag idag, känns som den här veckan har flugit förbi i en väldans fart och jag knappt har hunnit med att reflektera över varken dagarna eller vad jag har gjort. Har ju ändå gjort endel saker men känner att jag behöver mer ordning och reda på livet, jag måste verkligen införskaffa mig en almanacka så jag kan skriva upp allt som ska hända så jag har koll på vad för roligt som händer framöver 🙂 Tycker verkligen det är kul att planera in saker, både på lång sikt så man har mål/belöningar lite längre fram att sträva efter men även mål/belöningar som ska göras inom ett par dagar. Så fort lönen kommer in imorgon så vet jag att en snygg almanacka kommer få följa med hem ^^
Med just belöningar så är det viktigt att unna sig dom lite då och då, gör du något bra eller har kämpat riktigt hårt för något så ska du inte skämmas för att du vill ge dig själv en present, det är inget fel med det utan det är faktiskt viktigt! Vi är nog väldigt dåliga på att säga till oss själva att det vi gjorde var bra, vi vill inte skryta eller göra en stor grej av det. Men det är fel fel fel! Vi triggas igång av att få en positiv bekräftelse på vad vi gör, då blir vi glada och motiveras mer av att fortsätta sträva mot högre mål och vi säger till oss själva ”det här gjorde du riktigt bra, därför förtjänar du den här resan/väskan/boken/biobesöket m.m”. Om du inte belönar dig själv så kommer du heller aldrig se det som du gör bra då du aldrig visar dig själv den uppskattningen. Det är synd, för då går du misste om det viktagste som finns – att ta hand om dig själv och att inse hur mycket bra saker du gör <3 20160424_125047-2