Training Inbetween

Om man slutar jobbet kl 17:30 och ska inte vara tillbaka förens kl 20:15 för att påbörja awn så finns det bara ett sätt att underhålla sig på därimellan – nämligen med träning 😀 what els liksom 😉 Körde en powerwalk i 1 timme samt gynstolen för utsida & insida lår innan jag kände att det var dags att runda av träningdpasset för att dels hinna göra mig i ordning inför after worken med jobbet, samt för att det var så mycket folk att jag inte riktigt visste vad för muskelgrupp jag ville fokusera på. Nackdel med att träna på eftermiddagen när alla har slutat jobbet haha därför jag föredrar att träna på morgonen, visserligen så är det mycket folk som tränar då också (mer än vad man tror att det ska vara på gymmet vid kl 6-7) men det känns annorluna på något sätt, det är svårt att förklara då det är en speciell känsla men det är som att tänket till övningarna är annorlunda då man vet att man har en tid att passa, som till jobbet eller skolan. Man segar inte med övningarna utan man gör övningen och går vidare, det är som att alla är mer fokuserade. Äsch det här blev besvärligt att förklara märker jag haha ni får uppleva det själva helt enkelt så kommer ni också fastna för morgonträningen som jag har gjort 😀
Men nu ska jag börja göra mig i ordning för lite mat och bowling med tjejerna från jobbet! Ha en underbar torsdagskväll, det är ni värda <3 20160421_193820