Slept Like A Baby

God morgon ^^
Ni anar inte hur skönt jag sov inatt, var som en zombie när jag kom hem till älsklingen efter jobbet att jag somnade typ 10 minuter efter att jag lade mig i sängen haha 🙂 Minns att jag ville klia Alex på ryggen för att jag alltid gör det när vi ska sova men jag var alldeles för trött för att ens försöka, hade liksom ingen energi kvar i kroppen efter morgonträningen samt en heldag på jobbet så jag somnade på en gång haha Men det var så skönt att somna så snabbt och även sova som en stock under hela natten speciellt efter min vecka av dålig sömn, jag fick sån energi av det och att få vakna utvilad är det bästa! Speciellt om jobb även väntar för min del idag, samt en rolig aw tillsammans med gänget på jobbet efteråt, grymt kul 😀 Vi ska först äta middag på O’learys följt av en turnering för att se vem av oss som är bäst på bowling, hmm jag kan säga att det inte är jag i alla fall haha Skjuter alltid ner i rännan eller en perfekt raksträcka som sedan väljer att åka allt för mycket åt sidan precis innan den hinner nudda en käggla haha Man kan inte vara bra på allt 😉 Men kul kommer det bli!
20160416_180027-1
Bild från i lördags när jag och älskling åt ute och gick på bio ^^ Märklig ställning på handen men så blir det ibland haha allt kan ju inte bli rätt 🙂