Morgonträning

God morgon ^^
Nu har jag precis avslutat ett härligt tungt benpass här på gymmet och har gjort mig klar och iordning för dagens jobb, ready for this day! Det är så otroligt skönt att jag följde med älsklingen in denna morgon så att jag kunde passa på att få träna lite. Har bliviy väldigt lat med träningen märker jag, jag slappar mycket och struntar att gå till gymmet även fast jag har tid och vill träna, men jag har ju tappat min rutin så det är inte så konstigt. Så nu tänkte jag att denna onsdag får bli min nystart, nu ska jag satsa på att få tillbaka allt jag förlorade när min paus kom där i slutet på förra året, är verkligen trist när man ser allting man byggt upp under en lång tid bara försvinner för att man blir lat. Not good eller kul 🙁
Men nu kör vi igen, när jag öppnar på jobbet eller när jag även kommit in i träningen så blir det att åka in på morgonen när min älskling åker till jobbet. Bästa sättet att börja dagen på ju, med hårdträning, dusch och fix sen är man redo för jobb ^^ Körde därför legday idag med bland annat squats, sidoutfall och raka mark, avslutade det hela med mage och lite stretch för att bli lite smidigare i kroppen haha är så stel annars ^^ Grym start på dagen!
20160420_074507-1

20160420_075145-1