Stay Strong

Idag är en jobbig dag, en sån dag där jag verkligen måste hålla mig stark även fast magen nästan vrids ut och in av en djupt ingrodd oro. Har inte kunnat sova så bra inatt heller, min hjärnan har varit igång under hela natten med en massa tankar som har fått oron att växa sig starkare. Mår faktiskt dåligt idag, är inte alls på topp som jag brukar utan idag är jag orolig, jag känner mig obekväm. Därför måste jag vara stark idag, intala mig själv att det som gör mig rädd och otrygg just nu kommer låta mig växa ännu mer som person när det väl är över. What doesn’t kill you, makes you stronger. Det är ett perfekt citat för idag. Jag växer ständigt som person när jag utmanar mig själv med mina rädslor och varje tillfälle i livet är en chans att bli starkare. Det gäller bara att samla mod till att möta rädslan, när det väl är över så var det säkert inte så farligt som man trodde eller det kanske det var. Men du tog dig igenom det och överlevde, och det är det viktigaste!
large

One Comment

  1. kram Alla har vi olika svackor i livet men jag lovar det blir bättre . erfarenheter gör en stark dock får man genomlida ganska många saker i livet . men ingen har skrivit en lag om hur man ska leva. man lär sig något nytt efter varje händelse. men ibland önskar man man kunde ändra saker innan det hände ! hoppas du mår bättre snart , jag brukar köra lite yoga när jag mår dåligt det får mig på bättre humör , trodde det var nonsens innan men de är de verkligen inte