Drömmen Att Vara Sin Egen Chef

Drömmen att starta eget har under de senaste året vuxit sig större och större, möjligheten att vara min egen chef, jobba med något som jag själv har skapat men framförallt vetskapen om att jag har skapat/tagit fram något som gör livet lättare för mina kunder. Det är en känsla och verklighet som jag vill uppnå. Jag vill gå min egna väg och skapa mig ett namn. Under senaste tiden så har jag pratat om en idé jag har, något ni säkert inte har missat då jag pratat om det lite då och då i bloggen, en idé på en produkt som jag vill ta från skissblocket till en verklig produkt i handen. Viljan och drömmen tar mig framåt. Men för mig känns det som att det inte slutar där, jag vill skapa mer, jag vill ge tillbaka till samhället, ge er lösningar på vardagliga problem och till och med få människor att få upp ögonen för något nytt. Det kan vara allt från uppfinningar, hemsidor och att skapa event skulle vara fantastiskt då jag älskar att gå på event och då Paloma som jag skriver denna text tillsammans med är en perfekt sida för att få hjälp och de rätta verktygen för att ta steget in i eventbranschen så är nog inte den drömmen allt för långt borta. Drömmarna i livet är oändliga men drömmen om att bli entreprenör och starta eget företag har och kommer alltid finnas där. Det gäller bara att ta första steget och ta vara på den hjälp och det stöd man kan få.

ladda ned
Bild från Driva Eget.