Rensar Garderoben

Har ni sett att H&M ska ha en World Recycling Day nu i kanske 5 dagar för att samla in kläder så att de kan återvinnas till något nytt istället för att hamna i papperskorgen? Otroligt smart och fint initiativ för att skapa en hållbar modeindustri där man inte slösar på alla textiler och kläder som finns utan man hittar nya användningsområden för tyget. Återvinna eller kanske sälja vidare om det fortfarande är helt och rent. Bra där! Nu vet ag inte direkt om jag kommer lämna in mina kläder till H&M men någonstans kommer mina unwanted kläder hamna så att de inte ligger och skräpar och tar plats i min garderob. Mycket lättare att bara ha kvar det jag vet att jag använder så att man har lättare att hitta det man söker, och vad man behöver fylla på med 🙂
Så ska ni också göra en vårstädning av garderoben, släng inte några kläder utan lämna in det någonstans så att de kan använda det tyget till att skapa något nytt eller sälja det vidare på t ex. Myrorna. Slösa inte på några textiler utan tänk på miljön 🙂 Jag har påbörjat städningen lite men nu känner jag för att pausa lite med alla kläder och gå till gymmet en sväng för att gå en powerwalk och jogga mina 5 minuter 🙂
DSCN2149

DSCN2148