Breakfast

Hej hej ^^
Vaknade för en liten stund sedan efter en till relativt dålig natts sömn, förstår inte varför jag sover så dåligt och varför det har kommit just nu. Tror det är något inom mig som stressar upp mig, att min hjärna snurrar i 180 och att det är något som oroar mig, jag har nog ändå en aning om vad det kan vara som gror i huvudet på mig. Det är något som har pågått under en väldigt lång tid och som nu börjar få ett avslut, tror att alla tankar kring det återigen har bubblat upp till ytan och får mig att reflektera kring det igen.
Förhoppningsvis så blir det bättre snart men då jag är ledig idag så ska jag passa på att få lite saker gjorda. Jag ska sätta ihop ett träningsschema, rensa i garderoben, skriva ett sponsrat inlägg, träna samt fixa lite annat smått och gott, en bra start på veckan. Måndag innebär nya krafter, nya tag och ny inställning till saker. Gör denna vecka till det du vill, allt som krävs är engagemang från din sida och en vilja att göra något annorlunda 🙂
DSCN2143

DSCN2145