Trouble Sleeping

Hej på er ^^
Hur mår ni denna söndag? 🙂 Vilket trist väder vi har idag, grått, regnigt och någorlunda kallt, men då kan man istället tänka att det här är ett perfekt söndagsväder för att bara slappa och ladda batterierna för veckan som kommer 🙂 Ni kan laga en fantastisk brunch hemma med amerikanska pannkakor eller våfflor, färsk frukt, ägg & bacon, olika juicer, kaffe och tee, yoghurt, croissant och goda pålägg. Mums nu blir ju jag sugen på brunch haha typiskt att jag jobbar idag, får boka in det nästa helg om jag kan! Se därför vädret som ett tillfälle att mysa till det lite, göra sådant du har skjutit upp på under veckan, lyxa till det med en härlig spadag, god mat och avsluta istället veckan på ett skönt sätt så att du kan ta måndagen med storm imorgon 🙂
För min del blir det jobb idag, jobbar fram till stängning så jag hoppas på många köpsugna kunder idag som väljer att lyxa till sin söndag med lite shopping ^^ Har för övrigt börjat sova väldigt dåligt under de senaste två nätterna, har svårt att somna djupt utan ligger bara och blundar och hör hur nya avsnitt av serien vi kollar på rullar i bakgrunden (vi somnar alltid till någon film eller serie, brukar somna lättare av ljud i bakgrunden). Känns som jag är orolig över något, att något stressar upp mig och gör så att min hjärna går på högvarv. Vet inte vad det är men hoppas det lägger sig!
20160417_125707-1