Myslunch

Blev glatt överraskad idag på jobbet när älsklingen kom förbi för att säga hej efter att han tagit helg från sitt jobb 🙂 Blev så glad över att se honom då jag inte förväntade mig att han skulle komma förbi, men det visade sig att han var orolig att något hänt då han hade glömt att jag skulle jobba idag (blir ju lätt så när man jobbar i butik och jobbar så olika tider ^^) och då jag inte svarade på varken sms eller när han ringde under kanske 4-5 timmar så blev han orolig och åkte till jobbet för att se om jag var där och mådde bra. Aww ville inte göra honom orolig <3 Så det var positivt att han kom förbi för jag blev så överraskande glad och jag fick även lunchsällskap som var så mysigt 🙂 Vi gick till Icha Icha och åt lite asiatiskinspirerad mat. Jag tog nudlar med kyckling och red curry (inte det smartaste då det var så starkt haha) men det var så gott, mums! En fantastisk fredagslunch med det underbaraste sällskapet <3 20160415_162630-1

20160415_162635-1