Våga!

Detta fina armband vann jag på Sociala medier eventet jag var på i fredags, i deras ballongregn som de så gulligt kallade det 🙂 VÅGA är ett svenskt smyckesmärke som jag faktiskt precis fick upp ögonen för efter att jag vann detta armband med svarta matta pärlor, jag gillar även deras namn: VÅGA, då det står så mycket för vad man måste göra här i livet. Man måste våga för att kunna ta sig framåt, våga för att uppnå sina drömmar och våga för att kunna leva det livet man vill leva. Att våga saker är tufft, det är modigt, att våga tänka outside the box och även ta sig utanför sin comfort zone är starkt, men man vågar för att man vill. J
Jag blev otroligt glad när jag vann detta armband, inte bara för att det är snyggt med det svarta och de snygga detaljerna, utan namnet och hänget där det står VÅGA kommer jag alltid ha med mig, att jag måste våga för att få det jag vill ha. Ibland måste man ta några risker, det kan bära eller brista men huvudsaken är att man vågar.
God morgon förresten, hur mår ni idag? 🙂 Pigga och glada hoppas jag för det är ni värda, vågat även något idag så kommer ni märka att det inte alls är farligt att gå utanför sin trygghet, det är starkt 🙂 Jag är i alla fall ledig idag så ska snart ta mig in till stan för att möta upp Ava för en fika, mysigt 🙂
DSCN2128

DSCN2126

DSCN2129

DSCN2130