Blir Jag Aldrig Frisk?

God morgon alla fina läsare ^^
Hur mår ni idag i det stekiga vädret vi har? Haha 🙂 Det är ju helt fantastiskt och jag har tom sett folk gå runt i t-shirt och linne för att det är så varmt, och jag har även min vårjacka på mig, invigning!! Okej jag hade den på mig under fotbollsmatchen förra måndagen men ändå ^^ Jag hade gärna satt mig utomhus och ätit lite glass medens solens strålar smekar sin bleka soltörstande hy haha Men det får jag göra imorgon för idag vaknas det jobb fram till stängning, yeey, hoppas på många köpglada kunder 🙂
Annars så undrar jag varför jag aldrig blir frisk, känns som jag alltid är täppt i öronen och näsan, och ibland även som att det är något i halsen som irriterar, jag nyser även mycket 🙁 Måste nog kolla om jag är allergisk mot något för det här börjar ju bli jobbigt att ständigt vara snorig haha
DSCN2125