To-Do List For Today

God morgon ^^
En sån här dag kan man ju inte låta bli att känna sig peppad, inspirerad och taggad på att ta tag i saker, solen skiner som bara den och vårvarmt är det också, wiihoo 😀 Gissa vem som ska gå på en lite promenix sen med solglasögonen på (första gången för i år), yees MEE! 😀 Passar på att ta den promenaden när jag ändå ska ner till gymmet om en stund men innan dess så är det lite saker som jag ska ta tag i, har därför skrivit en liten to-do lista som jag sedan successivt kan bocka av under dagen. Den känslan av att bocka av något arbete som slutfört är så himla nice, det ger en sån härlig tillfredställelse att ha något avklarat, speciellt om man skjutit på det lite för länge 🙂 Jag ska bland annat träna, scanna studieutbudet en sista gång och skicka iväg ansökan (till universitet), skicka iväg ett mail om ett samarbete och kontakta handels. Dags att sätta igång känner jag 🙂
Vad ska ni hitta på för roligt idag? 🙂
DSCN0417