Sushi At East

Det blev en lång lördag för mig igår haha, det började med ett intensivt jobbpass med många köpglada kunder. Är så kul när det är mycket folk i butiken, visserligen så blir det mycket att hålla koll på men bara man hittar den rätta rytmen så flyter det på ganska så bra 🙂 När klockan slog 18:30 så fixade jag till mig lite snabbt i vårt back office och rusade iväg till tåget för att hinna till vårt bokade bord på East för middag och goda drinkar med älsklingen och hans syster som är på Sverigebesök. Jag fick ju stressa som vanligt då tågen aldrig går som dom ska när jag ska åka men när jag väl kom fram så beställde jag in en kall cider och deras classic sushi med 12 bitar god sushi (är ju så gott!!) med massa wasabi och soja till det 😀 Till efterätt så beställde vi en chokladbakelse med vaniljglass och lyxade till det men en smakrik belini som avslutning på middagen 🙂 Vi satt där ett tag och åt gott, drack gott och hade det så trevligt att klockan flög iväg till halv 12 och det var dags att runda av kvällen 🙂 En underbar lördag, hur hade ni det igår? 🙂
DSCN2087
DSCN2089
DSCN2091
DSCN2094
DSCN2104