Social Media Event

Igår så spenderade jag och mamma hela vår dag vid södra teatern för att bli inspirerade, peppade och få tips och råd inom bloggande, företagande och företegande inom sociala medier, en grym dag med otroligt mycket bra inspiration 🙂 Det var business bloggers som tillsammans med några sponsorer hade anornat en hel dag med föreläsningar, mingel och tävlingar för bloggare som funderar på att starta företag eller företagare som vill ut på sociala medier för att vidga sina marknadsföringskanaler, något som intresserade både mamma och mig ^^ Vi lyssnade för det mesta på alla föreläsningar de hade planerade under dagen, tror inte vi missade en enda men vi fick höra mycket bra tips och råd som kommer vara bra att ha med sig framöver, speciellt när Per Holnekt som är en grymt bra talare som fick mig att fastna för hans ”vi är inte perfekta, och att även fast vi är dåliga på något så kan vi ändå lyckas om passionen finns där. Men framförallt att vi ska vara dom vi är, gå vår egna väg och göra på det sätt som är bäst för en själv – då har man störst chans att lyckas!” Väldigt inspirerade talare och person, men fick även många bra tips från utställarna som kan ha hjälpt mig hitta den väg jag ska gå för att ta mig vidare med min prototyptillverkning 🙂 En härlig dag, som avslutades med en vinst i deras ballongregn (de släppte ut ca 20 ballonger varav de fanns några vinstlappar i vissa av dom, lyckades man fånga en ballong och smälla en med en lapp inuti så vann man något) och lite mat på donken. En inspirerande dag 😀
20160408_162457-1

DSCN2062

DSCN2064

DSCN2065

DSCN2066

DSCN2077

20160408_144005-1

DSCN2078

DSCN2079

One Comment