Min Helg

I fredags så bar det snabbt iväg in till stan efter jobbet för att ha en after work tillsammans med mina bröder. Tanken var att gå på eventet Out Of Office men då jag slutade så pass sent så fanns det ibgen chans att ens komma in, så vi satte oss på Folkbsren vid mariatorget och drack lite innan vi i ett litet sällskap gick till Lemoncello för lite middag. Jag åt en pasta med oxfile och rödvinssås som var väldigt god men blev lite kraftfull i smaken efter ett tag, men ändå god 🙂 Efter middagen var tanken att gå en sväng till Cliff Barnes (som enligt mina bröder ska vara jättebra, lite afterski-känsla) men då kön vart lång och de knappt släppte in folk så valde vi att runda av kvällen där 🙂
DSCN2035

DSCN2038

IMG_20160401_212606

20160401_213323-1
Under lördagen så vankades det jobb för min del följt av ett underbart födelsedagsfirande för min lillebror som fyllde hela 20 år! Han har blivit så stor men han kommer alltid vara minstingen <3 Vi hade bokat bord på Friday's där vi drack gott, åt en god hamburgare som var saftig och smakrik, fick personalen att komma in med en efterrätt och sjunga för honom samt åt en god brownie med vaniljglass. Mmmmums! Efter att ha sagt hej då till föräldrarna så drog syskonskaran och vår kusin till en av min brors kompisar som också fyllde år för att gå på hans födelsedagsfest där det bjöds på bra musik och en stark bål jag tog 3 fulla glas ifrån 🙂 När det var dags att åka in mot stan för att gå ut på krogen så valde jag att åka hem för att orka ta mig upp till jobbet under söndagen. En grym helg med trevligt sällskap och trevliga stunder 🙂 DSCN2043

DSCN2045

DSCN2048

DSCN2051

DSCN2053

DSCN2055

DSCN2058

DSCN2060