En Dag I Lugnets Tecken

Hej hej ^^
Jag känner att jag borde skaffa en sån portabel mobilladdare som är så populärt just nu, för igår efter min träning så hadd min telefon så lite batterier att jag knappt kunde använda den i risk för att den skulle slockna och dö. Tråkigt, för då kunde jag varken uppdatera om helgen eller fotbollsmatchen jag var på igår. Slutade 1-1 mot Östersund och att höra över 30000 hammarbyfans sjunga och vråla är mäktigt haha Sånt måste man uppleva på plats och inte via en tv-skärm 🙂
Ska berätta om helgen senare ikväll för nu är det jobb som gäller för min del och det är en lugn dag kan jag säga er! Har min rast nu och skickar iväg lite mail till olika universitet och teknikgrupper i hopp om att komma i kontakt med en studerade industridesigner eller personer som kan koppla ihop saker och ting. Är ett evigt letande och det är svårt att få fram något, även älskade farbror google har svårigheter att hitta det jag söker 🙁 Men men, snart så dyker det nog upp!
20160405_164453-1

20160405_164542-1