Måndagspepp

Hej hej ^^
Phuu vad min träning kändes grym idag, körde bara en snabb powerwalk i ett snabbt tempo, mina 5 joggingminuter och gynstol för utsida lår samt squats, inte många övningar men kände mig ändå sådär härligt stark i kroppen. Ni vet ju hur jag alltid säger att den träningen som blir gjord, oavsett om det är ett rejält mördarpass eller bara en lugn powerwalk, är ett bra träningspass, för varje gång du aktiverar kroppen så gynnar det ditt resultat 🙂 Många tror säkert att för att fortsätt ta sig framåt mot sitt mål så måste varje träningspass vara stenhårt och du måste alltid lyfta/springa ett visst antal kilo/km varje gång du tränar för att det ska göra någon inverkan på det du tränar för, men så är det inte. Alla steg tar dig framåt, även de små stegen och så måste man även förstå att kroppen behöver vila och orkar inte alltid träna på topp varje pass, kroppen går ju lite upp och ner i perioder som kan påverkas av t ex. för lite mat, stress, för lite sömn. Ta all träning som den är för stunden, så kommer du ändå ta dig framåt mot ditt resultat 🙂
Nej men nu ska jag duscha och göra mig i ordning, idag är det premiärmatch för Hammarby och jag och älsklingen ska självklart gå 😀 vad ska ni ha för er idag? 🙂
20160404_150636-1