1 April Bjuder På Sol

Nämen hej på er i detta värmande solsken vi har idag (i alla fall här i Stockholm ^^) 1 april till ära, helt underbart ju 😀 Det här kallar jag vårtecken när man verkligen känner hur solens strålar tränger sig igenom sina jeans för att värma upp huden därinne, som man har längtat efter att känna just den här värmen! Nu känner jag att det verkligen är dags att plocka fram vårjackorna då jag fortfarande envisas med att klä mig för vinter med min vinterjacka och den tjockaste halsduken man kan tänka sig haha men så är jag, jag tar alltid det säkra framför det osäkra när det kommer till att frysa, i och med att jag slutar så sent så vet jag att det fortfarande brukar vara kyligt på kvällarna därav den tjocka jackan. Men nu tror jag ändå att vårjackan kan åka på utan att frysa så mycket på kvällarna, det är ju trots allt april nu ^^ Det är även i dessa dagar som man mer än gärna vill ta med sig någon vän och sätta sig på en uteservering och inviga våren på det rätta sättet – med ett glas rosė, en massa tjejsnack och bada i solens strålar, love it!
Men idag blir det jobb för min del, blivit inringd att komma in lite tidigare för att hjälpa till att ta hand om leveransen med lite nya varor som kommer idag, så spännande att se vad för snygga nya underkläder som kommer upp i butiken nu lagom till i helgen, det vill ni nog inte missa 😉 <3 DSCN2031

DSCN2032