Smile To The Camera

Hej på er ^^
Jag känner verkligen att jag behöver göra något åt mitt hår. Jag vet inte men något känns bara så off med det, det känns så trist och livlöst 🙁 Men vill inte färga det då jag vill ha min naturliga hårfärg nu (har inte färgat håret på något år) då det sliter så ofantligt att färga det, så vad kan man göra? Topparna klippte jag relativt nyligen, okej kanske för 2 månader sen, men borde jag klippa det något mer föe att få fram glansen igen? Tror jag behöver rätt hårprodukter faktiskt, nu tvättar jag håret med första bästa shampoot jag har tillgängligt vilket kanske inte är det bästa, så ett vårdande shampoo och balsam samt bli bättre på att använda hårinpackning/hårmask osv för att stärka håret behöver jag definitivt!
Har ni något att rekommendera som verkligen får håret att lysa och se fräscht ut? Om man även får lite volym i håret så är det ett stort plus för mitt platta skandinaviska hår haha 😀
Men snart är det dags för jobb, ska först hitta en praktisk och snygg almanacka så att jag kan få lite ordning och struktur på mitt liv. När, var och hur kan vara bra att ha uppskrivit så jag har koll på saker och ting 🙂
DSCN2013

4 Comments

  1. Jag gillar Kerastase Elixir Ultime-serien. Svindyrt, men håret blir glansigt och luktar såå gott!

    • Hej 🙂
      Tack för tipset, det ska jag kika in på 🙂 Haha bara shampoot är drygt så spelar priset ingen roll 🙂
      Kram kram