Inga Hörlurar

Inget gör en nog så ledsen som att glömma sina hörlurar när man ska till gymmet, något som jag gjorde idag och hela sin träningsupplevelse blir helt annorlunda haha 😀 Vet inte varför men det måste vara något med att när man har sin egna musik högt spelandes i öronen eller om man tittar på en serie medans man powerwalkar (det brukar jag göra) så fokuserar man bättre då man liksom försvinner in i sin lilla träningsbubbla där man är ett med sig själv, musiken/serien och träningen. En bubbla där inget kan störa en utan man kör sitt race som om man vore helt själv på gymmet. Så det kändes lite tråkigt att träna nu på förmiddagen när jag inte kunde hitta mitt fokus i min egna lilla bubbla men en powerwalk, lite jogg samt gynstol för insida & utsida lår lyckades jag köra igenom. Grymt 😀 Träningsvärken från igår kändes ju idag så att köra gynstolen kändes lite tungt och jobbigt för musklerna, men då köttar man på med lite mer så att det känns ytterligare imorgon haha
Tog en snabb dusch, sminkade mig lite och nu är jag påväg in till stan för att ha lite tjejtid med Nathalie. Mysigt!
Vad ska ni ha för er idag? 🙂
20160330_124836-1

20160330_125306-1