Fika & Fönstershopping

Mina shoppingfingrar kliar verkligen av allt fint som finns ute i butikerna just nu, oh my god så härliga färger och designer det finns, vill ha typ allt 😀 Men jag får hålla mig lite till från att shoppa en massa vårfint tills jag antingen får min a-kassa (som jag väntat på i mer än 3 månader nu) eller min första lön från Hunkemöller, vilket som kommer först in på kontot liksom (känns som lönen faktiskt) 🙂 Hittade ett fint smycke på Jackie som jag är sugen på, ett månadsarmband där varje månad har en egen sten, november hade en gulaktig sten som jag tror kommer bli så fin. Enkelt, stilrent och snyggt, precis så som jag vill ha mina smycken 🙂
Vi hann även med en fika på Joe & The Juice där vi båda drack en ”sex me up” smoothie med ingefära och passionsfrukt i som var uppfriskande god, där vi blandande samtalsämnen mellan bland annat mitt nya jobb, modetrender och att vi tjejer/kvinnor alltid får komplimanger för vårt utseende och inte för våra egenskaper. Bra samtalsämnen för att ventilera oss lite om hur det berör oss; kan skriva ett inlägg om det för er också om vad jag tycker om det, tycker nämligen att alla dessa #duärfinsomduär hashtags som dyker upp lite då och då förtjänar ett eget inlägg, because I don’t like it!
DSCN1993

DSCN1994

DSCN1997

DSCN2002

20160330_163036-1