Förstå Dina Känslor

Hej hej 😀
Hur är det med er idag? Mår ni bra, neutralt eller känner ni er lite nere? Vissa dagar när man känner sig lite nere så är det viktigt att ha en förståelese för varför man mår dåligt. Beror det på att man helt enkelt har en dålig dag då man sovit dåligt och bara känner att allt går knas under dagen, eller beror det på något större, att det är något inombords som ligger och gnager på dig, som har bitit sig fast under en lång tid och tillslut får dina känslor att reagera. Om det är det sistnämna så är det bra att scanna sig själv lite, hitta orsaken till att du mår som du gör så att du kan hitta en lösning till det som tynger dig, att låta den oron och de känslorna ligga kvar kommer bara göra så att det gnager sig fast djupare och blir då svårare att hantera. Man ska inte vara rädd för sina känslor, att reagera på dom och förstå varför man känner som man gör, för vi får alla våra känslor av en anledning – för att vi reagerar på något. Det är fantastiskt att vi kan känna så många olika känslor, bra som dåliga, men det viktigt är att förstå varför vi känner som vi gör, vad det är som gör att vi känner oss glada just nu eller varför man känner sig lite ledsen.
Nu blev det lite pepptalk denna tisdag, underbart att få börja sin dag med bra ord som får en att kanske tänka till lite 🙂 Jag ska passa på att jobba lite med min idé och försöka planera min vecka som kommer innan jag ska promenera ner till gymmet för att köra ett hårt pass. Tror det blir att köra ett benpass så hårt att jag inte kommer kunna ta mig upp ur sängen imorgon när träningsvärken smyger sig på haha 🙂 Vad ska ni göra idag? 🙂
images