Stillsam Morgon

God morgon ^^
Usch så dåligt jag har sovit inatt alltså, känns som jag knappt fått någon sömn alls då jag vaknat till under hela natten, typ varje timme. Tror jag var orolig att försova mig så idag känner man sig lagom pigg och glad haha, speciellt efter denna intensiva jobbhelg 🙂 Får försöka samla energi på något sätt, får lyssna på grym musik på bussen och peppa mig själv med att denna dag kommer bli sjukt rolig, att jag får unna mig lite glass sen när jag kommer hem och sedan se framemot min lediga dag imorgon. Småsaker som får en att plocka ihop den energin man har och hittar runt omkring så att man kan ta sig igenom dagen 🙂
Hur mår ni idag då? Har ni lyckats ställa om er till sommartiden eller känner ni er också lite trötta? 🙂 Kanske beror på allt påskfirande också, har ni haft en underbar påsk i år? 🙂 Hoppas ni har haft en helt fantastisk helg och att det håller i sig även under denna härliga dag, det är ni värda <3 DSCN1988