Sommartid!

Hej på er 😀
Kom ni ihåg att ställa fram klockan nu i natt? Eller mobiler och datorer gör ju det automatiskt så inget man egentligen behöver tänka på att göra själv, men alltid kul att veta att sommartiden äntligen är här 🙂 Som min mamma alltid sa när man inte visste om man skulle ställa tillbaka eller fram klockan; under vintertid tar man in utemöblerna – alltså ställer man tillbaka klockan och på sommarn tar man ut utemöblerna – ställa fram klockan helt enkelt. Smart 🙂
Jag blev faktiskt lite smått stressad över timmen man ställde fram då jag var så nojig att min telefon inte skulle ställa om sig själv vilket skulle resultera i att jag blir sen till jobbet (panik när man öppnar liksom), så jag fick lite dålig sömn då jag inte kunde slappna av helt och hållet. Men är pigg idag ändå, jag tar igen sömnen inatt istället haha 🙂
SommartidGrafik