Sommartid!

Hej pĂ„ er 😀
Kom ni ihĂ„g att stĂ€lla fram klockan nu i natt? Eller mobiler och datorer gör ju det automatiskt sĂ„ inget man egentligen behöver tĂ€nka pĂ„ att göra sjĂ€lv, men alltid kul att veta att sommartiden Ă€ntligen Ă€r hĂ€r 🙂 Som min mamma alltid sa nĂ€r man inte visste om man skulle stĂ€lla tillbaka eller fram klockan; under vintertid tar man in utemöblerna – alltsĂ„ stĂ€ller man tillbaka klockan och pĂ„ sommarn tar man ut utemöblerna – stĂ€lla fram klockan helt enkelt. Smart 🙂
Jag blev faktiskt lite smĂ„tt stressad över timmen man stĂ€llde fram dĂ„ jag var sĂ„ nojig att min telefon inte skulle stĂ€lla om sig sjĂ€lv vilket skulle resultera i att jag blir sen till jobbet (panik nĂ€r man öppnar liksom), sĂ„ jag fick lite dĂ„lig sömn dĂ„ jag inte kunde slappna av helt och hĂ„llet. Men Ă€r pigg idag Ă€ndĂ„, jag tar igen sömnen inatt istĂ€llet haha 🙂
SommartidGrafik

/ Emilia

You may also like