En Grym Arbetsdag

Den här dagen har verkligen gått i ett, tiden har bara rullat på helt oavbrutet och innan jag visste om det så var det dags för mig att tacka för min jobbinsats och bege mig ut på lite söndagsfika med Ava. Det har varit en bra dag men många härliga kunder i butiken, många hade nog fått en vårfeeling efter påsken så glädjen och energin var på topp, så kul 🙂 Men efter jobbet så tog jag en besvärlig omväg in till stan (tågen stannar inte i Solna idag och inte heller imorgon. Hur ska jag ta mig till jobbet då??) för att fika lite tillsammans med Ava och catcha upp lite i vad som hänt i livet. Vi satte oss på John Chris på Drottninggatan där jag tog en sådär god hallonpaj, den var lite smaklös och tråkig, så nä. Ingen hit. Vi pratade lite om allt möjligt, att jag måste se till att boka min biljett till Summerburst, att vi ska boka in en dag när vi tillsammans med hennes vän Petra ska fotografera en ny header till bloggen & fixa layouten (så kul det kommer bli 😉 ) samt att vi snart måste inviga våren med ett första besök på en uteservering i år. Ahh det kommer bli härligt det 🙂
20160327_185713-1
Men fy vilken hemsk bild, ser ju helt förfärligt ut 🙁 nej hörrni, jag måste bli bättre på det här med bilder. Lesson till mig själv – TA BÄTTRE BILDER!!!