Glad Påsk!

Hej alla fina och glad påsk på er 😀 Vad för fantastiskt ska ni göra denna helg för att fira påsken? Blir det att göra ingenting, äta påslbord med familj eller vänner, ska ni resa bort? Tell me! 😀 Det är i alla fall en helt underbar dag att få njuta av helg, solen skiner och glädjen bara sprudlar inombords över att vårkänslorna är på topp och att man får äta goda påskägg, underbart 🙂 Det hade varit så fantastiskt att få spendera denna dagen med en tur in till stan, ta en härlig promenad runt djurgården (eller bara promenera runt och se vart man hamnar), äta glass i solen och ta den obligatoriska ”nu är det vår så vi äter glass i solen”- bild till instagram och så självklart sätta sig på en uteservering och inviga våren på det rätta sättet – med ett glas rose 🙂 Där och då känner man att nu är det vår!
Men för min del idag så blir det att jobba fram tills stängning, det kommer att bli kul det med då jag verkligen känner att jag har kommit in i arbetet och den rätta känslan 🙂 Så kul att jag var orolig hur jag skulle klara av detta jobbet i början men nu flyter det på som om jag inte kunde något annat. Underbart att förvåna en själv och själv inse att man kan och klarar av mer än man tror 🙂
Ha en underbar lördag mina fina, det är ni värda, så hörs vi lite senare <3 DSCN1982