Sunny Thursday

Hej på er ^^
Nu känns träningsvärken i mina axlar kan jag lova er haha så fort jag vill lyfta armarna en liten bit så känner man hur musklerna är ömma 🙂 Det är ju skönt med träningsvärk men jobbigt på samma gång då det liksom inte är så kul att ha ont i just sina armar då man använder dom hela tiden haha Hur ska jag nu kunna klia mig i håret utan att känna musklerna skrika av utmattning haha ^^
Men en sån härlig torsdag vi har idag då, solig och ser relativt varm ut, kan våren vara här för att stanna må tro så det inte kommer ett suprise snöfall som i helgen och bara ”not yet Stockholm, not yet”. Men vad är planerna för idag då, är ledig så det blir att ta det lugnt och hinna med sånt som jag inte hinner nu när jag börjat jobba igen, lite småjobb på datorn och att fortsätta jobba med min idé. Känner ni möjligtvis någon som jobbar som industridesigner? Som vet hur man kopplar olika sladdar till en mottagare och en sändare, som kan formgivning osv? 🙂 Let me know, för det är just det jag är på jakt efter då jag själv inte vet hur man pysslar med sånt haha 😀
Ha en fantastisk torsdag, nu ska jag kolla runt efter någon snygg almanacka att skriva i mina jobbtider, träning och träffar med vänner i, kram på er <3 DSCN1978