New In – Shirts

Jag älskar som sagt blusar, jag äger i princip bara blusar vilket jag upptäckte när jag senast gick igenom min garderob haha vilken stor variation i kläder jag har 😀 Men blusar är så behagligt och snyggt att ha på sig, man kan både klä upp det och klä ner det beroende på sammanhang, det ser snyggt ut på kroppen, ger en kvinnlig look och kommer i så många olika utseendet så man kan variera mellan klassiskt och lekfullt, love it! Så inte konstigt att 2 nya blusar fick flytta in i garderoben nu, jag dras till blusarna automatiskt men dessa 2 färger äger jag faktiskt inte så det är ju bara bra med lite nytt då 🙂
Jag älskar verkligen materialet på dessa blusar, det känns så lent och följsamt på huden så tror absolut att de kommer bli 2 favoriter i vår, en laxrosa och en enkel svartblus fick det bli, så fina 🙂
DSCN1967

DSCN1968

DSCN1969

DSCN1970