5 More Minutes

God morgon!
Jag började min dag på ett väldigt trevligt sätt, nämligen med att flyga upp ur sängen i panik då jag försov mig något rejält, väldigt jobbigt att känna den där klumpen i magen att jag kommer kanske troligen komma försent. Jag ska ju sitta sminkmodell idag för min vän Jennifer som utbildar sig till makeup-artist och det ska bli riktigt roligt att få se vad hon har kokat ihop för typ av makeup till mig 😀 men ni förstår väl paniken som känns inombords när jag vaknar 7:48 och ska vara där strax efter kl 9… Inte så kul. Jag hade tänkt att jag skulle hinna träna innan då jag helt har tappat min träning vilket gör mig så ledsen, men jag tänkte ”bara 5 minuter till” och vips så hade 2 timmar gått. Rusade upp, klädde på mig det första bästa jag hittade och sprang (okej powerwalkade haha) så snabbt jag kunde till bussen. Som det ser ut nu så kommer jag hinna i tid, så skööööönt, hoppas bara jag hinner köpa något enkelt att äta till frukost så hela jag kan få vakna till och slippa höra min kurrande mage haha ^^
Hur har er morgon börjat idag? 😀
images