Bra Party!

Time for work! Idag kommer bli en bra dag på jobbet, det känner jag på mig, ni vet den den härliga magskänslan man får när man börjar dagen med ett leende på läpparna, för det är ju trots allt Bra Party på Hunkemöller idag! 😀 Hur fantastiskt låter inte det som en start på veckan och denna måndag? Lyx tänker jag, ni får den tredje bhn på köpet, passa på att köpa härligt snygga underkläder nu när våren och vårglädjen sätter spratt på kroppens glädjehormoner, för det kommer jag göra haha 😀
När jag har tid så ska jag planera veckan, en bra plan jag har är att bli fullt frisk. Vaknar täppt i näsan varje dag och den bara rinner irriterat hela tiden, det är störande haha. Dricka varmt och kurera mig ska jag göra, men vad mer? Imorgon ska jag i alla fall sitta sminkmodell för en kompis som utbildar sig till makeup-artist, det kommer bli riktigt kul 😀 Undrar vad jag kommer få för sminkning, mer naturlig, skarp eller helt crazy? Iihh det ser jag framemot ^^
Hur ser er vecka ut? 🙂
20160321_114637-1

20160321_114646-1

20160321_114734-1