Sjukling

Jag vill inte vara en sån som gnäller men jag känner mig så snorig och täppt i hela huvudet att jag känner mig helt off haha Har jobbat intensivt dessa dagar med mycket att göra och med en förkylning i kroppen som började med feberkänslor och har nu övergått till en trevligt rinnande näsa, täppta öron, ont i halsen och nysningar som överraskar en lite då och då. Skojigt 🙂 Tur att jag är ledig idag, ska bara ta det lugnt, äta glass och umgås med älsklingen så att mina batterier är laddade för helgens jobb och veckan som kommer!
Var även grymt duktig igår då jag har skickat in mina ansökningar (i alla fall ett första ”utkast”) till universitetet/högskolan till hösten 😀 Det känns så otroligt skönt men framförallt bra att jag har varit ute i god tid ned det här, så att jag har tid att gå igenom alla utbildningarna som finns och ta ställning till om det är något för mig eller inte 🙂 När det kommer till sitt framtida yrkesval så får man vara kräsen ^^
Har ni börjar skicka in några ansökningar till hösten eller funderar ni fortfarande på vad det är ni vill göra? 🙂
Studera vidare sfi