Laugh More, Live More

Se inte så allvarligt på livet, vi kommer ändå inte levande härifrån.
Jag kan inte annat än hålla med, det är så sant att det är läskigt för det är så livet är. Oavsett vad vi gör i livet så går vi alla samma öde till mötes, vi ska alla förr eller senare lämna jorden, vi ska alla dö. Så varför ser vi så allvarligt och seriöst på livet? Varför fokuserar vi så mycket på allt negativt som sker runtomkring, på alla sina brister, alla sina problem, att ständigt säga att man är misslyckad för att något inte gick som man tänkt och bry sig så mycket om hur alla andra lever sina liv och fokuserar på deras problem/brister/åsikter/vad de gör. Varför gör vi det? Varför skrattar vi inte mer istället, varför ler vi inte mer, varför upptäcker vi inte mer, varför visar vi inte kärlek mer, varför säga vi inte till oss själva hur grymma vi är och varför skrattar vi inte åt våra misslyckanden och reser oss starkare? Varför, det är frågan, varför.
Jag vet varför, i livet så har vi en massa måsten, vi måste vara perfekta, vi får aldrig misslyckas eller göra fel, vi måste hitta det perfekta jobbet så att man får in pengar så att vi kan leva, få mat på bordet, ha tak över huvudet, betala skatt, bidra till samhället. Men borde inte livet vara mer än det? Ska livet bara handla om att passa in i ett fack, vara perfekt, jobba, jobba och sedan….. bara dö, som att inget av det man gjort i livet spelade någon roll. Finns det inget mer?
Livet försvinner där mellan alla måsten, det glöms bort och man hinner inte med det viktiga i livet – att njuta av det enda livet man har. Du har bara ett liv, gör dina måsten men ta det inte så allvarligt, livet är inte så hemskt som man tror. Ta saker med en klackspark, misslyckas du med något så skratta åt det bara och försök igen eller gå vidare, gillar du inte ditt jobb så sök nytt, är du orolig att någon inte ska tycka om dig? Trust me, det finns några miljarder människor på denna jord – alla kan inte gilla dig så varför låta det besvära dig, gå bara till nästa person och prova vänskaps/förhållandelyckan där. Dansa hela natten lång och se soluppgången på vägen hem. Ta fula selfies på dig själv och ladda upp på Instagram. Våga bjuda på dig själv, bjud med andra och njut av det liv du har. Allt är inte svart och vitt, det finns många färger däri mellan som är helt fantastiska att uppleva, så snart du ser livet som något roligt och inte som ett strikt schema du måste följa.
Love life <3 56853-Live-Love-Laugh