Ont I Axeln

Jag har några enorma problem med min axel, min högra axel 🙁 Jag vet inte vad som har hänt, men jag har alltid haft lite ont just där lite då och då under flera års tid men jag har alltid trott att det har berott på att jag alltid har min väska hängandes på den högra axeln. Att det har blivit en överbelastning liksom. Men det har alltid gått över, men det gör det inte nu. Det gör ont hela tiden och när jag lyfter upp armarna för att t ex. ta av mig tröjan så är det nästan så att jag inte klarar av det, för att det stramar till. Det känns som att det kommer längre in än bara från muskeln, att det är något som är ”trasigt”, kommit i kläm eller något, en nerv kanske. Ingen aning, jobbigt är det i alla fall, kanske bara är svag i mina axlar så att alla år av tunga väskor tillslut har satt sina spår i en trasig axel 🙁 Får bli mycket styrketräning för axlarna på gymmet när jag börjar med träningen ordentligt nästa vecka, starka axlar är en av grunderna för en bra hållning 🙂
spring_sunshine_2-wallpaper-1366x768
bild från google