Vårkänslor

Nu vet jag att jag absolut inte kommer vara den enda som kommenterar vädret vi har idag, men hallå, hur underbart är det inte? 😀 Här i Stockholm så har vi några riktiga spring feelings med 10 grader och klarblå himmel så att solen skiner som bara den, det är vid dessa dagar som man förstår hur mycket man har saknat det ^^
Dags att plocka fram vårjackorna och halsdukar/sjalar som passar lite varmare väder så jag är redo för våren. Har fortfarande min vinterjacka och tjockaste halsduk på mig men då jag slutar sent idag så kommer det bli lite kallt när jag ska hem, så lika bra att ha den på sig 🙂
Men hur mår ni idag? 🙂 Om ni vaknade upp med ett lite tyngre huvud än vanligt så tänk alltid att saker och ting alltid vänder för det bättre, det gäller bara att ha tålamod och vänta in det, förr eller senare så kommer din vändpunkt som kommer lyfta bort de flesta av dina beskymmer! Se bara på mig, jag mådde så dåligt över att inte ha ett jobb och det tyngde ner mig så mycket, men jag gav inte upp uran jag visste att det bara var en fråga om NÄR jag skulle få jobb, inte OM. Allt vänder som sagt bara du håller ut och väntar på det (kämpar och jobbar hårt för att ta dig dit såklart, inget i livet kommer gratis) 🙂
20160316_114303-1