Tisdag!

Hej på er ^^
Hur mår ni idag? 🙂 Jag hoppas ni mår bra och ständigt strävar framåt mot era mål och drömmar. Varje dag är en ny möjlighet och chans att ta ett steg fram, men glöm inte att ett steg bakåt inte alltid innebär ett misslyckande. Se det som en pilbåge, för att få pilen att skjuta framåt så behöver man dra tillbaka strängen för att ge pilen den rätta styrkan för att sedan skjutas iväg med en enorm kraft. Ett steg bakåt kan innebära ett stort kliv framåt 🙂
Jag mår i alla fall sådär, känner mig konstig i kroppen som om jag håller på att bli sjuk 🙁 Inte kul alltså, men ska iväg till jobbet idag för att jobba till stängning och det ska jag göra själv så det blir spännande ^^ Ska berätta om gårdagens födelsedagsmiddag också men det tar vi sen ^^
Hur ser er dag ut idag? 🙂
20160315_104331-1