När Man Kommer In I Rutinerna Igen

Det kommer bli så underbart när jag återigen kommer in i de rutinerna jag hade när jag senast jobbade. Att känna hur energin är på topp (nästan) varje dag, hur kroppen känns stark efter mina regelbundna träningspass varje morgon jag jobbade, hur energin till att vilja fylla sina lediga dagar med roliga aktiviteter blir en längtan och att känna att livet rullar som på rutin och ger så mycket tillbaka. Det kommer bli underbart att få tillbaka allt det där igen och jag är på god väg att snart vara där. Yeeey 🙂 Denna helgen har jag visserligen varit så trött att energin bara funnits till att spela lite tv-spel hemma hos älsklingen, men så blir det ibland när man gått från att göra ingenting under ett tag och sedan kommer tillbaka till jobblivet haha ^^ Att känna kontrasterna i energiförrådet hos olika aktiviteter är roligt ^^
Men snart väntar en ny vecka som innebär jobb för min del (är så fantastiskt att kunna säga så igen ^^), jag ska åter få in träningen i min vardag i samband med de dagar jag jobbar (morgonträning såklart 😉 ), träffa vänner och njuta av vad denna vecka kan erbjuda nu när min glädje strålar. Möjligheter finns i allt och dom ska jag ta vara på
Ha en fantastisk söndag, det är ni värda!
FB_IMG_1456096376581