Solig Dag

Hej på er ^^
Åh så kul jag hade på jobbet och utbildningen igår, att återigen få jobba efter en kort tids uppehåll är så himla härligt, har saknat det så mycket 😀 Var så himla trött när jag kom hem, i både kroppen och huvudet att jag somnade på nästan en gång, så skönt att få vara så trött för en gång skull ^^ Det gick i alla fall väldigt bra igår, vi fokuserade mycket på produkterna så att jag skulle veta vad det är jag säljer så jag fick mig en liten genomgång och fick även prova ca ett tjugotal underkläder och sport-bhar haha det tog sin lilla stund att prova igenom allt och jag hittade helt klart många favoriter. Det som kändes mest tillfredställande för mig var att under dagen så tog jag för mig mer och vågade mer då jag kände mig mer trygg med produkterna och hur jag skulle ta kontakt med kunderna. Hur kul som helst så jag lär mig ^^ Idag är det dags för omgång nr 2 av utbildningen så idag ska jag bara trycka in så mycket kunskap jag kan av produkterna och bara öva öva öva! 😀
20160311_111555-1